Antari hotel – partenerul marilor companii din Slatina

Antari hotel – partenerul marilor companii din Slatina

admin admin august 28, 2020 Cazare, Noutati, Presă

Hotelului Antari, cel mai nou și modern hotel din Slatina, este deja partenerul mediului de afaceri din oraș. La inaugurare, investitorul a precizat că, prin serviciile pe care le oferă, hotelul său vine în sprijinul companiilor care caută cazare pentru angajații lor.

Într-un oraș cu o platformă industrială puternică, așa cum este cea de la Slatina, e nevoie de spații de cazare pentru cei care lucrează temporar în diferite domenii de activitate. De aceea, un tânăr om de afaceri din oraș a decis că este nevoie de astfel de servicii și a deschis, pe strada Tudor Vladimirescu, cel mai nou și mai modern hotel: Antari. Administratorul societății, Alexandru Bogdan Ochenatu, spune că toți cei care vor alege să se cazeze aici vor beneficia de servicii de calitate și de prețuri avantajoase.

La deschiderea oficială a hotelului au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri, interesați de servicii de cazare pe care Antari le pune la dispoziție. Aceștia au făcut un tur al tuturor spațiilor de care dispune hotelul și au rămas plăcut impresionați de condițiile existente. Cu toții au lăudat această inițiativă.

Cu această investiție, piața muncii locale s-a extins, fiind create mai multe locuri de muncă pentru slătineni. Este și cazul doamnei Ioana. A lucrat timp de 11 ani în Italia și a vrut să se întoarcă acasă, iar această oportunitate de angajare a fost exact ceea ce avea nevoie.

Pentru detalii legate de cazare sau pentru rezervări puteți trimite un email pe adresa office@antarihotel.ro sau puteți suna la numărul de telefon 0349.88.33.33.

http://www.olttv.ro/olt-tv-new/social/2020/08/24/antari–partenerul-marilor-companii-din-slatina

Tags